Dağıtım Şirketlerinden Haberler

Sayı:23 - Temmuz 2015

UEDAŞ’ta Mesut Efe dönemi   ‘Şehrin Işıkları’ fotoğraf sergisi büyük ilgi görüyor

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Genel Müdürlüğü’ne Mesut Efe getirildi.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, Mehmet İslamoğlu’nun Boğaziçi Elektrik Dağıtım (BEDAŞ) genel müdürlük görevine getirildiği hatırlatılarak kendisinden boşalan görevi Mesut Efe’nin üstlendiği kaydedildi. Açıklamada Efe’nin özelleştirme sürecinden bu yana UEDAŞ’da çeşitli üst düzey görevlerde bulunduğu vurgulandı. Limak, Kolin ve Cengiz holdinglerinin ortaklığındaki UEDAŞ, Türkiye’nin en büyük dağıtım şirketlerinden biri olarak Bursa, Çanakkale, Balıkesir ve Yalova illerinin elektrik dağıtım faaliyetini yürütüyor.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından “Şehrin Işıkları” temasıyla Türkiye çapında bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sona eren fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar, Bursalıların beğenisine sunuldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği fotoğraf sergisi 8 Temmuz 2015 tarihine kadar açık olacak.

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında 1 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve yüzlerce fotoğrafçının gönderdiği 856 adet fotoğraf arasında dereceye giren birbirinden güzel fotoğraflar, Bursa, Zafer Plaza AVM’de düzenlenen sergide sanatseverlerle buluştu.

www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yüklenen fotoğraflar arasında yapılan değerlendirme sonucu dereceye giren ilk 50 fotoğraf, düzenlenen sergide Bursalılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını yapan UEDAŞ tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘şehir ve ışık’ temalı fotoğraf yarışmasında dereceye girip sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar 1-8 Temmuz 2015 tarihleri arasında görülebilecek. Serginin ilk gününde UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe ve Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce sergiyi ziyaret ettiler.

Dereceye giren birbirinden güzel gece manzaralı ışık fotoğrafları Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova dışında Ankara’da da sergilenecek.