E-Bülten SAYI-112

E-Bülten
Sayı: 112 - Mart 2017

YEDAŞ bu yıl da En İyi İş Yeri Ödülü'nün sahibi oldu

Şirket hedef ve stratejileri doğrultusunda insan kaynağını, yetkinlikleri bakımından sürekli geliştirerek değişimi ve gelişimi destekleyen; esnek, duyarlı ve demokratik bir iş ortamı yaratan YEDAŞ, dünyaca ünlü “Bağımsız Çalışan” araştırma şirketi olan Aon Hewitt tarafından bu yıl 10. kez gerçekleştirilen Çalışan Bağlılığı Anketi sonuçlarına göre “En İyi İş Yeri” seçildi.
Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

İş sağlığı ve güvenliği tiyatro sahnesinde

Alanında öncü olan elektrik dağıtım şirketi Medaş, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak için farklı bir yol izledi, sanata başvurdu.

Haberin Devamı

ADDRESS tüketicilerin enerji piyasalarına aktif katılımını sağlamayı hedefliyor

7’inci Çerçeve Programı tarafından fonlanan büyük ölçekli araştırma projesi “ADDRESS”; çeşitli teknolojik ve ticari çözümler üreterek interaktif enerji şebekelerinin geliştirilmesini, mesken ve küçük ölçekli ticari tüketicilerin enerji piyasalarına aktif katılımını sağlamayı amaçlıyor.

Binalar güneş enerjisiyle aydınlanacak

Avrupa Birliği destekli proje BFIRST ile, binalarda güneş enerjisi teknolojilerinin daha fazla kullanılması, yenilenebilir enerjinin payının ve enerji verimliliğinin artması amacıyla bina cepheleri, güneşten koruma sistemleri, pencere ve çatı pencereleri ile PV fayanslarında standarda sahip ürün geliştiriliyor. Şu anda deneme aşamasında olan bu projenin inşaat sektörünün CO2 emisyonunu azaltma potansiyeline de katkıda bulunacağı vurgulanıyor.

SİBER ATAKLARIN ANATOMİSİ
EKS/SCADA sistemlerinin güvenliği ile ilgilenen uzmanların dikkatini çekeceğini düşündüğümüz “Siber atakların anotomisi”ni anlatan postere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Poster SANS ICS Community tarafından hazırlanan posterde olası bir atağa karşı nasıl önlem alınması gerektiği konusunda detaylı bilgi yer alıyor.

Makalenin Devamı İçin Tıklayınız

• Ürdün’de Amman’ın 100km güney doğusunda, Attaratum Ghudran petrol şeylindeki rezervden 470 MW net elektrik üretecek santralin inşaatı yakında başlayacak ve 2020 ortasında devreye girecek.
Gündemin Devamı

Akıllı sayaçlarda standardizasyon şart
ELDER, elektrik dağıtım sektörünün öncüsü konumunda
“Özelleştirmeyle kayıp-kaçak oranını düşürme hedefinde ciddi mesafe kaydedildi”