E-Bülten SAYI-117

Elektrik Dağıtım Sektörünün Uzaktan Eğitim Portalı

E-Bülten
Sayı: 117 - Mayıs 2017

Yatırımlar artıyor, odak noktamız tüketici

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği – ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, elektrik dağıtım sektörünün özelleştirilmesi ile birlikte yatırım miktarlarının arttığını, bugün yıllık ortalama 4-4,5 milyar TL’lik yatırımların söz konusu olduğunu söyledi.
Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

BEDAŞ, trafoların ömrüne ömür kattı

İstanbul Avrupa Yakası’nda 4.8 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.(BEDAŞ), kesintisiz enerji için peş peşe yatırım yapıyor.

AYEDAŞ’tan 10 milyon liralık aydınlatma yatırımı

Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AYEDAŞ) 2017 yılında yaklaşık 10 milyon liralık aydınlatma yatırımı yapacağını açıkladı.

Avrupa 2020 hedeflerine kilitlendi

Avrupa Çevre Ajansı (European Environment Agency-EEA) Avrupa’nın, 2020'ye kadar yüzde 20 emisyon azalımı ve yenilebilir enerjinin yüzde 20 paya sahip olması hedefini başarma yolunda ilerlediğini açıkladı.

Haberin Devamı

National Grid’den çalışan güvenliği için yeni uygulama

Birleşik Krallık'ın ulusal enerji şebeke idaresi National Grid, çalışanlarının güvenliğini sağlamak için yeni projeye imza attı. Şirket, saha personelinin ulaşımını GreenRoad isimli bir program üzerinden takip edecek.

Haberin Devamı

“Önerilen Tarife Yapısı Beyannamesi”
Hazırlayan: ActewAGL Distribution Electricity Network
Tarih : 27 Kasım 2015

Avustralya'nın güneydoğusunda yer alan Yeni Güney Galler eyaletinin elektrik ve doğal gaz dağıtımından sorumlu olan ActewAGL Distribution (AAD) şirketi, hazırladığı raporda tarife yapısına ve stratejisine ilişkin bilgiler paylaşıyor. Şirket, geleceğin tarifesinin nasıl olması gerektiğine ilişkin anahtar çerçeveleri de dile getiriyor.

Makalenin Devamı İçin Tıklayınız

• Bu hafta ABD’de FERC, elektrik toptan satış piyasalarına eyaletlerin sera gazı politikalarının nasıl entegre edileceğine dair iki günlük bir toplantı yapıyor. Bir yandan kapasite piyasaları bir yandan sera gazları, sürekli değişim. Cuma günü DC Temyiz mahkemesi Trump yönetiminin CPP ve EPA kararlarına dair isteğini onayladı
Gündemin Devamı

ELDER, Rekabet Hukuku, Çağrı Merkezi ve Siber Güvenlik Eğitimleri verecek