ELDER ve Gazi Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

ELDER Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği ile Gazi Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. İki kurum arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinin hedeflendiği protokol ile ELDER’in üyelerinin sundukları hizmetlerin standartlarının yükseltilmesi amacıyla Gazi Üniversitesi’nin akademik bilgi birikiminin, ELDER’in alt yapısı ile birleştirilmesi öngörülüyor.

Bu kapsamda, iki kurumun Yüz Yüze ve Uzaktan Eğitim, Ulusal Meslek Standardı ve Ulusal Yeterlilik hazırlama, TÜRKAK, MYK & Personel Belgelendirme Süreçleri, ELDER ’in Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) ile yürüttüğü ve Mesleki Yeterlilik Kurumu Tarafından Yetkilendirilmiş Sınav ve Belgelendirme Kuruluşu olarak yetkilendirildiği alanlarda sınav / ölçme ve değerlendirme, personel belgelendirme ve benzeri konularda işbirliğinde bulunmasını amaçlıyor.

Protokol, 29 Şubat 2016 tarihinde, ELDER Genel Sekreteri Uğur Yüksel ve Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Türker arasında, ELDER Hukuk Müşaviri Şadi Büyükkeçeci ve Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ercan Nurcan Yılmaz’ın katılımlarıyla imzalandı.