ELDER ve AKEDAŞ iş birliğiyle E-Kesinti Mobil Aplikasyonu Hayata Geçirildi

E-Kesinti Mobil Aplikasyonu'na aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) ve AKEDAŞ iş birliğiyle hayata geçirilen E-Kesinti Mobil Aplikasyonu, Türkiye’nin her yerindeki planlı elektrik kesintisini akıllı telefonlar aracılığıyla önceden haber veriyor.

Türkiye’de yapılan planlı elektrik kesintileri, EPDK mevzuatı gereğince elektrik dağıtım şirketlerinin web siteleri, e-mail, gazeteler gibi iletişim kanallarından ilan ediliyor. Tüketici memnuniyetini artırmak ve vatandaşları en üst düzeyde bilgilendirmek amacıyla Türkiye'deki planlı elektrik kesintilerinin tamamının bilgilendirmesini gerçekleştiren E-Kesinti Mobil Aplikasyonu uygulamaya girdi.

E-Kesinti Mobil Aplikasyonu ile Türkiye’nin her bölgesindeki elektrik kesintisi, bölgedeki abonelere cep telefonları aracılığıyla bildiriliyor. Uygulama, ELDER'in Türkiye’nin 81 ili ve 970 ilçesinden sağladığı kesinti bilgilerini abonelere ileterek, kesintilere habersiz yakalanmalarını önlüyor.

E-Kesinti Portalı da elektrik kesintilerinin takip edilebileceği bir araç olma özelliğini koruyor.