UEDAŞ’a Sosyal Sorumluluk Ödülü

Bu yıl 7’ncisi Adana’da düzenlenen Türkiye Enerji Zirvesi ödül kategorisinde “Altın Voltaj” sosyal sorumluluk ödülü Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ)’nin oldu. Türkiye Enerji Zirvesi'nde firmaların sosyal duyarlılık performansları değerlendirilerek verilen Altın Voltaj ödülüne UEDAŞ layık bulundu.

Her yıl farklı bir ilde gerçekleştirilen ve tüm enerji piyasası oyuncularını bir araya getiren Türkiye Enerji Zirvesi bu yıl 23-26 Kasım tarihlerinde Adana’da düzenlendi. Zirve kapsamında firmaların sosyal sorumluluk çalışmalarını değerlendirilerek verilen “Altın Voltaj” ödülü UEDAŞ’ın oldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kamu ve özel sektör işbirliğiyle düzenlediği elektrik, doğal gaz, petrol ve LPG sektörlerinden yerli ve yabancı çok sayıda şirketi buluşturan zirvede Altın Vana, Altın Varil ve Altın Tüp Altın ve Voltaj da dahil olmak üzere dört farklı dalda ödüller verildi.

Elektrik dağıtımında hizmet kalitesini her geçen gün yükseltmeyi kendine hedef edinen UEDAŞ enerji, kültür, eğitim ve spor alanlarında geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile çalışmalarına devam ediyor. Bugüne kadar faaliyet gösterdiği bölgede önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atan UEDAŞ’ın ödülünü Genel Müdür Mesut Efe, Enerji Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez’den aldı.

MESUT EFE: “BU GURUR TÜM UEDAŞ ÇALIŞANLARININ”

Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülü ile ilgili konuşan Genel Müdür Mesut Efe, tüm UEDAŞ çalışanlarına ithaf ettiği "Altın Voltaj" Sosyal Sorumluluk Ödülü UEDAŞ'ın, gururu hepimizin” ifadesini kullandı. Efe, ödülün kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek “Yaptığımız tüm çalışmaların uluslararası platformda takdirle karşılanması ve ödüle layık görülmesi, bizi son derece mutlu ediyor. Bizim en temel sosyal sorumluluğumuz, sürdürülebilir değer yaratmak. Çevremize dokunan, toplumda olumlu düşünceler uyanmasını sağlayan ve fark yaratan projeler hayata geçirmeye çalışıyoruz. Gelecek dönemlerde de şirketimiz sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiği önemi sürdürecektir" dedi.

AKTİF KATILIM GÖSTERDİ

UEDAŞ gerek sektörel değerlendirmeleri, gerekse aldığı ödülle zirvede aktif katılım gösterdi. Elektrik, doğal gaz, yenilenebilir enerji, petrol gibi farklı alanlarda önde gelen sektör oyuncuları bir araya gelirken; 3 güne yayılan oturumlarda Türkiye ve dünya enerji piyasalarındaki gelişmeler, tüm yönleriyle değerlendirildi.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. hakkında

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) 35.501 km2 alanda; Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova illerinde yaklaşık 2,7 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti veriyor. 2010 Eylül’ünde özelleşen şirket Limak Holding bünyesinde bulunuyor.