​ELDER'de Serhat Çeçen Dönemi Başlıyor

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği – ELDER 8. Olağan Genel Kurulu’nda IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, Yönetim Kurulu Başkanlığını Nihat Özdemir’den devraldı.

ELDER 8. Genel Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Genel Kurul sonrasında yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi. Buna göre IC İÇTAŞ Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ELDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. ELDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ise Çoruh ve Fırat EDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Arslan ve Enerjisa CEO’su Kıvanç Zaimler oldu.

Genel Kurul sonrası açıklamada bulunan ELDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen şunları söyledi:

“Elektrik sektörünün çatı örgütü ELDER olarak, yeni dönemde de vatandaşlarımıza yeterli, kesintisiz, kaliteli ve makul bedelle elektrik tedarik etmek misyonuna uygun politikalar geliştireceğiz. Tüketici odaklılık elektrik dağıtım sektörü gibi bir kamu hizmetinde tercih değil zorunluluktur. Ülkemizde elektrik hizmetlerinin sürdürülebilirliği için yatırımlarımıza son hızla devam edeceğiz. Elektrik dağıtım sektöründe iş kalitesi, müşteri memnuniyeti konularında kurumsallaşma çalışmalarını hızlandıracağız.”